zondag 27 juni 2010

haakgaren te koop

19 bolletjes Beijer Cotton Eight te koop. Twee soorten garen door elkaar werkt niet fijn, dus deze serie mag weg. Vraagprijs is 27,50 incl. verzenden voor 19 bolletjes. Het is super zacht garen. Ca 170 meter per bol, gewicht 50 gram / bol, pendikte 2,5 / 3, 28 steken / 40 nld = 10x10cm, samenstelling 100% katoen. Een aantal bolletjes is nieuw en van een aantal is een beetje gebruikt. Allemaal voor kleine projectjes, dus het grootste deel zit nog op de bol. Er wordt hier niet gerookt, dus geen nare luchtjes. Voor vragen etc. ben ik per mail bereikbaar.

Groetjes,

Wendy

haaktopje van Farbenmix in wording

Met het mooie weer is het te warm om op zolder achter de machines te zitten. Gelukkig kwam ik het haaktopje van Farbenmix tegen en dit heb ik aangeschaft. Het halslijntje is inmiddels klaar, nu nog beslissen van welke stof het lijfje gemaakt gaat worden. Dagmar heeft ook al een bestelling geplaatst voor rood met roze en paars...

PIFfers gezocht

Heel enthousiast heb ik me aangemeld voor een leuke actie. Nu zoek ik drie mensen voor wie ik iets mag maken. Hier vind je meer info: PIFfen Wie mag ik blij maken?

Groetjes,

Wendy

Goede voornemens

Had ik eindelijk het voornemen om mijn blog bij te gaan houden, begeeft de kaartlezer het. Nu dus wederom met terugwerkende kracht wat foto's toegevoegd. Gelukkig werkt de kaartlezer weer zodat ik ook verder kan met mijn site. Mardag.nl gaat binnenkort weer online. Ik heb ontdekt dat er eindelijk een oplossing is om KAM snaps te kunnen plaatsen zonder een pers van meer dan honderd euro te kopen. Het kan nu ook met een tang. Ik heb nu verschillende kleuren en maten snaps besteld (ook met plaatjes er in gegraveerd) en een aantal tangen voor de liefhebbers die liever niet in het buitenland bestellen. De voornaamste reden om Mardag.nl weer nieuw leven in te blazen is echter een dringende noodzaak tot opruimen. Veel kleding die te klein is gaat moet weg en ook het e.e.a. aan hobbyartikelen waar ik meer van heb dan ik ooit gebruik. Hopelijk binnenkort dus de opening...

meer maaksels van de laatste tijd


kaartje geborduurd

Eindelijk voor het eerst een kaartje onder de borduurmachine durven leggen. Wat een leuk resultaat. Dat ga ik zeker vaker doen!